Zilveren Ibiza oorbellen

Ga je deze zomer naar het zonnige strand van Ibiza? Of wordt het een tentje op de camping? Het maakt niet uit waar je bent, maar wel hoe je eruit ziet! Met Ibiza oorbellen steel je de show! En voor de avonduren tijdens een luxe feestje draag je zilveren oorbellen, met of zonder steentje. Er zijn zoveel oorbellen, als je niet kunt kiezen neem je ze toch allemaal? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

Zomerse sferen met Ibiza oorbellen

Je bent vast wel bekend met de Ibiza look. Mooie, rijke kleuren die opvallen en een zonnige uitstraling  hebben. Je hoeft niet naar de verkopers op het strand, onze collectie Ibiza sieraden zijn minstens zo mooi en je hoeft er niet voor af te dingen! Met deze prijzen houd je geld over voor andere oorbellen, zoals…

 

Gouden en zilveren oorbellen

Als je gaatjes in je oren hebt kun je niet zonder minimaal één paar oorbellen van edelmetaal. Je maakt jouw look helemaal compleet met gouden oorbellen of zilveren oorbellen. Goud geeft een mooie warme gloed, zilver is wat kouder en modern. De gouden en zilveren oorbellen die wij verkopen zijn dusdanig geprijsd dat je gerust enkele sets kunt kopen.

 

Double Dots oorbellen

Deze trendy oorbellen mogen in jouw collectie ook zeker niet ontbreken. Dit zijn oorbellen die aan beide zijden een versiering hebben. Dat ziet er ontzettend hip uit, en de grote sterren lopen er ook mee rond! Je hoeft geen sterren salaris te hebben om deze prachtige double dots oorbellen te kopen, ze zijn opvallend goedkoop. En omdat je ze om kunt draaien koop je meteen twee sets oorbellen in één keer!

 

Trendy oorbellen

Volg de laatste mode trends via onze website. De collectie oorbellen is constant in verandering, bestel deze prachtige oorbellen voor het te laat is! Bestellen en betalen gaat heel eenvoudig via het winkelmandje. Betalen is ook heel eenvoudig. Als je wilt kun je naast iDeal ook Afterpay gebruiken. Dan betaal je pas achteraf, dat is ook handig! Op alle oorbellen heb je een zichttermijn van 14 dagen, dan weet je zeker dat je de goede keuze hebt gemaakt. Uiteraard mag je gebruikte oorbellen niet retour sturen, houd daar rekening mee.

 

Waar wacht je nog op? Kijk snel naar de uitgebreide collectie oorbellen in de webwinkel, al vanaf enkele euro's kun je een set oorbellen bestellen. Als je niet kunt kiezen…dan bestel je er toch gewoon een paar extra!