Whatsapp op pc makkelijker als op mobiel?

Whatsapp is ontstaan in 2009. Tenminste toen werd het opgericht voor andriod. Het is vanaf het begin een doorslaand succes. Elk jaar groeit het aantal consumenten. Niet alleen in een land, maar ook komen er steeds meer landen bij die whatsapp ontdekken.

Whatsapp kon niet stil blijven staan en erkende dat er nog wat moest komen. Het gat tussen mobiel gebruik en laptop moest verkleind worden. Daarom is Whatsapp op pc opgericht in 2012. Op www.whatsappoppc.org kun je eenvoudig een e-book downloaden over hoe je whatsapp op de pc kunt installeren.

De reden van het ontstaan was de vraag naar een gemakkelijker manier om te typen. Het is nog steeds veel gemakkelijker om te typen op de computer als op de pc. Een gemiddeld mens typt 250 aanslagen per minuut terwijl een sneltyper op de mobiele telefoon nog geen 180 aanslagen per minuut haalt. Kortom je hebt 2 opties:

1. Koop een toetsenbord voor je telefoon. Deze zijn vaak nog wat aan de kleine kant, maar typen al een stuk gemakkelijk dan op de kleine touchschermpjes van jouw smartphone.

2. Download whatsapp voor op de pc. Het is binnen 5 minuten geïnstalleerd en te gebruiken. Lekker aan school werken of aan ander werk terwijl je chat met kennissen of vrienden.