Van Montis klassiekers tot aan de nieuwste collectie

Moderne rollende eetkamerstoelen, gekleurde fauteuils met superieur comfort, lederen designer barkrukken, modern vormgegeven pouf en tafels in alle maten van eettafel tot klein bijzettafeltje. We hebben het natuurlijk over de prachtige collectie aan Montis meubelen. Dit alles en nog heel veel meer vindt u in de Montis Design Store bij Kok Wooncenter, de speciaal geselecteerde Montis dealer van midden-Nederland.
 

De collectie van Montis, zowel online als offline te aanschouwen.
Op de website pagina van het merk Montis via de website van Kok Wooncenter kunt u alvast op uw gemak door de collectie heen bladeren, klik hier. Elk meubelstuk is voorzien van een aantal beeldende foto’s zodat u een goed beeld krijgt van het product zelf. Daarnaast is elk Montis meubel voorzien van uitleg en verdere specificaties wat betreft materiaal, design, afmetingen en andere praktische informatie. Ook kunt een beschrijving lezen over het merk zelf en de belangrijkste doelstellingen van Montis.

Heeft u een keuze kunnen maken uit de collectie en wilt u deze items eens komen bekijken en testen? Of geeft u simpelweg de voorkeur aan de fysieke ervaring? Wij ontvangen u graag in de Montis Design Store bij Kok Wooncenter nabij Amersfoort.

1