Utopia gemist

Utopia gemist? Geen man over boord! Er zijn meerdere manieren waarop je goed kunt maken dat je Utopia gemist hebt:

  • Als je digitale tv hebt, is het mogelijk om gemiste uitzendingen van SBS6 terug te kijken via het speciale uitzending gemist kanaal.
  • Ook op de website van SBS6 kun je terecht als je Utopia gemist hebt. Je vind daar video's en herhalingen van de meest recent uitgezonden SBS-programma's.
  • Natuurlijk kun je ook gewoon naar de website van Utopia zelf gaan om de gemiste aflevering terug te kijken: www.utopiatv.nl. Op die site vind je nog veel meer leuke clips en kun je bovendien de bewoners en hun beslommeringen volgen via de livestreams.
  • Tot slot is er de Utopia app die ook de mogelijkheid biedt de aflevering die je gemist hebt alsnog te bekijken. En ook via de app is het mogelijk om via de livestreams alles live te volgen wat er in Utopia gebeurd, vanuit alle beschikbare cameraposities.

Utopia gemist? Praat er over!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je Utopia gemist hebt en niet direct in staat bent om de aflevering in kwestie terug te kijken. Wat nu? Gelukkig is het via de app ook mogelijk om met andere fanatieke Utopiafans te praten over wat er allemaal is gebeurd. Is misschien nog wel een leukere oplossing ook. Bovendien wordt op deze manier de community rond Utopia een (digitale) sociale ontmoetingsplaats die helemaal in de geest is van het idealisme van het programma! Om met gelijkgestemden te praten (en te roddelen!) heb je trouwens niet per se de app nodig. Ook via de Facebook- en Twitterpagina's kun je contact onderhouden met mede-Utopianen.

Zorg ervoor dat je Utopia niet mist!

De beste manier om ervoor te zorgen Utopia niet te missen, is natuurlijk door de aflevering niet te missen! Daarom geven we hier nog een keer het tijdstip van de dagelijkse uitzending: 19:30 op SBS6! 

1