Legionella Bestemming

Een Legionella besmetting aan uw waterleidingen kan ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Er zijn honderden soorten verschillende besmettingen die kunnen optreden aan uw waterleiding, het is daarom erg belangrijk nadat u een besmetting heeft geconstateerd om deze door een proffesional te laten onderzoeken. Hierbij wordt vaak eerst een brononderzoek uitgevoerd en wordt daarna een plan opgezet om het legionella probleem te verhelpen.

Voor het verwijderen van de legionella bacteriën in uw drinkwaterinstallatie bij legionella besmetting zal een strategie moeten worden bepaald. Het begint met het beoordelen van de legionella uitslagen welke u heeft ontvangen, welk type legionella is er aangetroffen, welke tappunten zijn bemonsterd en is er een reëel gevaar voor de gezondheid.

Nadat een infectie is geconstateerd wordt er meestal gebruik gemaakt van een chemische desinfectie, in de meeste gevallen zullen de te hoge waardes dan alweer snel ver onder de gevarenzone zitten. Voor diepe informatie over dit onderwerp raden wij aan de website van Strooming te bezoeken. 

Bij Strooming vind je naast grote expertise en handige informatie ook de oplossingen voor je probleem. 

Bron: https://www.strooming.nl/legionella/legionella-besmetting/