Hortensia’s in uw bedrijf

Planten in bedrijven scheppen een aangename huiselijke sfeer en zorgen ook nog voor een beter binnenklimaat. De planten zuiveren de lucht en hebben een positieve invloed op de luchtvochtigheid. De keuze voor de beste plant in uw bedrijf is natuurlijk een persoonlijke keuze, maar deze wordt wel vaak beïnvloed door het onderhoudsgemak van de betreffende plant, de bloeitijd en de mode.

Denk eens aan een Hortensia

Hortensia's hebben vele toepassingsmogelijkheden en gedijen altijd, mits ze maar voldoende water krijgen. De Hortensia is al decennia lang mateloos populair. Het is niet voor niets één van de meest gecultiveerde planten. Daarnaast is de plant geschikt voor gebruik buiten, maar ook voor binnen zodat het tevens mogelijkheden biedt om buiten en binnen extra met elkaar te verbinden.

 

Waarom zou je als bedrijf kiezen voor Hortensia's?

De Hortensia is sterk en makkelijk te onderhouden, het enige wat de plant vraagt is regelmatig water. De plant gedijt zowel in de zon als in de schaduw en is makkelijk te snoeien in iedere gewenst formaat. Daarbij zijn er zeer veel verschillende hortensia's. Sommige soorten worden slechts 40 centimeter hoog en andere soorten kunnen wel een hoogte van 2.50 meter bereiken.

Hortensia's danken hun populariteit vooral aan de lange bloeitijd, van eind juni totdat de vorst zijn intreden doet. En de mooiste van deze hortensia koopt u via http://www.tuinplantenwinkel.nl/ Zelfs de verwelkte bloemen van de hortensia behouden nog hun charme.

 

Hortensia's zijn in de mode

Na een tijd weggeweest te zijn, zijn de hortensia's weer immens populair. Maart 2014 was zelfs de maand van de Hortensia. Dit is niet alleen te zien in de tuinen. Ook in wanddecoraties, stoffen, woonaccessoires en aquarellen zie je de Hortensia steeds vaker terugkomen. De uitbundigheid en de felle kleuren van de Hortensia mogen weer.

Hortensia voor uw bedrijf

Hortensia en huisdieren

Wist u dat honden ook allergisch kunnen zijn voor hortensia’s? Dus houd uw hond uit de buurt van de hortensia in uw tuin.  Krijgt u binnenkort een nieuwe hond? Een Reu of een Teef? Kan dan eens op http://www.hondennamen.info/ voor het kiezen van een leuke naam van uw hond.

 

1