Hoe een interieuradvies werkt

Als we het hebben over interieur advies hebben we het over een vrij breed begrip. Interieur advies kan gaan om kleuradvies, maar ook stylingadvies of een compleet interieurontwerp kan vallen onder het advies. Met een advies kun je zelf aan de slag gaan, maar kun je het advies ook door een interieurspecialist laten uitvoeren. Er zijn in elk geval diverse mogelijkheden.

Online interieuradvies

Je kunt voor interieuradvies iemand laten langskomen, maar het is ook mogelijk om online advies te vragen. Je kunt dan per mail je woonvraag voorleggen en je kunt dan per mail een advies krijgen. Let wel dat maar weinig mensen die aan interieur design doen hier concreet op zullen reageren, maar voor eenvoudige tips kun je online altijd een adviseur benaderen.

interieuradvies

Interieuradvies op maat

Je kunt ook een adviseur laten langskomen. Je kunt dan je persoonlijke woonwensen bespreken en een adviseur geeft dan bij je thuis interieuradvies. Binnen één of twee uur krijg je duidelijkheid over de mogelijkheden. Vervolgens krijg je een uitgewerkt advies voor één ruimte of meerdere ruimtes. Dit kan via een zogenaamd moodboard, een schriftelijke toelichting of een 3D of 2D-tekening. Met een 3D-tekening krijg je een goed beeld van de ruimte en de mogelijkheden.

Je kunt ook een personal interieur shopper inschakelen. Diegene kan dan voor jou de juiste meubels bij elkaar shoppen. Deze personal interieur shopper kan ook zaken zoals verlichting of bepaalde accessoires inkopen. Handig, want het inkopen van het juiste meubilair is ook een tijdrovende klus. Ook voor de aanschaf van een keuken of badkamer kun je een dezelfde persoon inhuren. bomensnoeien.com/

De gehele uitvoering kun je dus laten uitvoeren. Je kunt dus je wensen kenbaar maken, er zal advies worden gegeven met behulp van schetsen en ontwerpen, de meubels kunnen worden ingekocht en de logistiek en het coördineren van eventuele klusjesmannen kan ook worden gedaan door een personal interieur shopper. Uw interieur kunt u ook verfraaien met siergrassen, kijk eens hier hermansweb.weebly.com http://www.longemfyseem.org