Herenlingerie voor de moderne man

De man van tegenwoordig kan als modebewuste  koper niet meer om goedzittende, stoere herenlingerie heen. In een versleten boxershort of slip wil je echt niet meer gezien worden. Gelukkig zijn er tal van modieuze ontwerpen en allerlei designs om uit te kiezen. Deze kun je online aanschaffen. Bekijk bijvoorbeeld eens de webshop van InUndies. Hier is naast een grote keuze in de wat klassiekere boxerbrief of trendy slip, ook de spannende herenlingerie goed vertegenwoordigd.  

Grote keuze in herenlingerie

Heb jij ook genoeg van altijd maar hetzelfde, saaie ondergoed? Een goed idee om eens op zoek te gaan naar iets nieuws. Iets spannends of zelfs iets wat als sexy gezien kan worden. Om de mannelijkheid te benadrukken kun je denken aan de stoere herenlingerie van Cover Male. Deze lijn heeft echt van alles in de collectie en valt met name op door het gebruik van kleur. In deze felle kleuren mag elke man gezien worden! Van de echt felle tinten oranje en geel tot het iets meer rustige blauw, genoeg keuze voor de modieuze man van deze tijd.

Cover Male

Drie onderdelen van Cover Male

Cover Male heeft een veelomvattende collectie met naast de casual herenlingerie ook een erotische lijn. Hierbij is zowel het materiaal als het kleurgebruik en het model van de lingerie van belang. De modellen zijn bij deze lijn over het algemeen wat kleiner, zodat je als man wat meer van jezelf kunt laten zien. Onder andere de string en de heupslip zijn hiervoor ideaal. Het erotische tintje komt daarnaast terug in het materiaal dat gebruikt wordt. Veel herenlingerie van dit merk is gemaakt van gaas, wat zorgt voor een spannende transparantie. Met deze herenlingerie mag je gezien worden! Cover Male is een zeer succesvolle lijn die zorgt voor wat meer kleur op de markt.

1