Goedkope printerinkt van het huismerk bestellen

Het is je vast al opgevallen dat printerinkt erg duur is. Vaak betaal je hier zelfs nog meer voor dan de printer zelf. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat je niet te veel geld wilt uitgeven voor een nieuw inktpatroon. Dit doe je door online goedkope printerinkt van het huismerk te bestellen.

 

Twee soorten cartridges

Online vind je diverse webshops die goedkope inktpatronen aanbieden. Vaak heb je in een webwinkel de keuze uit twee soorten inktcartridges: die van het originele merk en het huismerk. De inktpatronen van het originele merk zijn in een webshop voordeliger dan in de winkel. Dit komt, omdat een webwinkel de inktpatronen vaak voordelig kan inkopen en dus ook voordeliger kan verkopen. De printerinkt van het eigen huismerk is nog goedkoper dan die van het originele merk.

 

Updates downloaden

De meeste merkfabrikanten willen de productie en verkoop van goedkope printerinkt van huismerken tegengaan. Dit doen ze onder meer door updates voor de printers uit te brengen. Volgens de fabrikanten wordt de kwaliteit van de printer verbeterd met een update, maar dit is onzin. Een printer die goed afdrukt, blijft dit doen.

 

De fabrikanten brengen de updates uit, om de verkoop van printerinkt van de huismerken tegen te gaan. Door updates uit te brengen, werken sommige voordelige huismerkcartridges niet meer goed. Als je dus net een nieuwe huismerkcartridge in een webshop hebt gekocht en er is een update uitgebracht, is dit flink balen. Je kunt je nieuw gekochte inktpatroon dan niet gebruiken.

 

Gelukkig, is dit maar van korte duur en kun je toch snel gebruikmaken van je nieuw gekochte cartridge. Klantvriendelijke en veelzijdige webshops, zoals Goedkoopprinten.nl, plaatsen de updates namelijk online. Je kunt deze updates gewoon gratis downloaden, zodat je je nieuw gekochte printer inkt van het huismerk toch kunt gebruiken.