De Spaanse bestemmingen met de meeste bezienswaardigheden.

Spaanse bestemmingen zijn uit onderzoek gebleken de bekendste vakantie bestemmingen. Er is ook zoveel te doen in Spanje en Spanje heeft ontzettend veel te bieden. Het staat natuurlijk vooral bekend om het goede weer, de stranden met de lekkere zeeën en de perfect uitgaansgelegenheden. Een vakantie Spanje heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen maar dit.

Mocht je echt voor de bezienswaardigheden gaan dan is nummer 1 op de bezienswaardigheden lijst waarschijnlijk wel Sevilla. Sevilla is een Spaanse stad die de grootste stad is van de Andalusië. De stad staat erg bekend om de Flamenco  en de wijk El Arenal biedt ontzettend veel bezienswaardigheden op enkele vierkante kilometers.

Mocht je voor de architectuur gaan dan kun je naar de Sagrada Familia gaan. Het is een meesterwerk van Gaudí. Het gebouw is op moment van spreken nog niet af, maar verwacht wordt dat het rond 2027 wel helemaal af is. Momenteel zijn de werkzaamheden bezig aan de buitenkant van de basiliek. Het grootste gedeelte in het interieur is al af. Mocht je naar Barcelona gaan dan is het het absoluut waard om een bezoek te brengen aan dit historische gebouw.

Voor meer architecturen kun je ook  gaan naar het aquaduct en Kathedraal van Segovia gaan. Het is een monument dat in de tijd van de Romeinen is opgezet en is prachtig om te zien. De gehele stad staat namelijk ook op de UNESCO erfgoedlijst door de grote hoeveelheid van monumenten die terug te vinden zijn in de stad. Het aquaduct van Segovia is wel 728 meter lang en ziet er nog bijzonder goed uit.

Als je hier allemaal niet van houdt dan kun je altijd nog genieten van het uitgebreide nachtleven in bijvoorbeeld Ibiza. Ibiza herbergt een paar van de beste clubs op de hele wereld. Het is geen slecht idee om daar ook een kijkje te nemen als je er toch bent.