Boeken waar vrouwen van houden

Over het algemeen hebben vrouwen en mannen andere voorkeuren wat betreft boeken. Er wordt daarbij voornamelijk duidelijk onderscheid gemaakt tussen de categorie en het onderwerp van het boek. Zo zijn er een aantal duidelijke mannen boeken, en ook een aantal duidelijke vrouwen boeken. Maar welke zijn dit nou eigenlijk?

Boeken voor vrouwen

Boeken voor vrouwen kunnen over allerlei verschillende onderwerpen gaan. Van spanning, drama, liefde en thrillers tot kook boeken. Boeken worden ingedeeld in verschillende categorieën. Dit zorgt er voor dat vrouwen op basis van hun voorkeur voor een bepaalde categorie op zoek kunnen gaan naar een bepaald boek. Voornamelijk in bibliotheken zul je deze indeling op basis van categorieën terug zien komen. Dit maakt het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger.

De boeken voor vrouwen top 10

In de boeken voor vrouwen top 10 komen verschillende titels en schrijvers voorbij. Daarbij kun je denken aan Toen Ik Je Zag van Isa Hoes, Dansen In De Hemel van Michael Pilarczyk, Geachte Heer M. van Herman Koch, Twee Wegen van Per Petterson en De Dochter Van De Imker van Santa Montefiore.

Welke boeken nou daadwerkelijk geschikt zijn voor vrouwen hangt natuurlijk geheel af van de voorkeur van de vrouw. Zo is de een geïnteresseerd in romantische boeken terwijl de ander van meer spanning houdt. Om het juiste boek voor een vrouw te kopen, is het dan ook van belang om te weten van welke categorie boeken deze vrouw houdt of leuk vind om te lezen. Een keer iets anders proberen kan natuurlijk ook!  

1